Parkeren in de wijk

De originele tekst van Anke

Betaald parkeren in heel de wijk Fatima

5 Responses to “Parkeren in de wijk”

 1. anja zegt:

  GEEN BETAALD PARKEREN

  1. er zijn mensen die in deze tijd ieder dubbetje moeten omdraaien en blij zijn dat ze nog een ( oud)autootje kunnen rijden.

  2. omdat de gemmente kas gespekt moet worden moet dat niet over de rug van de burgers.

  3. wij zouden 2 vergunningen moeten nemen omdat mijn man door heel nederland werkzaamheden moet verrichten en ik mijn kind aan de andere kant van tilburg op school heb moeten doen omdat het op Fatimaschool tot 2x toe bij vermoord is!!

  4. de gemeente Tilburg niet bepaald hoeveel en hoelang ik visite per dag,week od maand ontvang.

  5. de waarde van mijn huis gaat dalen i.v.m. de vergunning (vrijheid is weg)

  6. ze maar een ondergrondse moeten bouwen bij st.jozefzorg

  7. als ze een plaats maken voor alle bedrijfswagens die hier binnen de wijk geparkeerd staan (vooral de bussen die soms 2 plaatsen innemen) en de mensen hun auto niet groter inschatten dan hij is, is er geen parkeerprobleem meer.

  ik vind het niet erg om een stukje te moeten lopen maar ik vind het wel erg om de gemeentekas te moeten spekken en daar nadelen aan te ondervinden.
  wij hebben een grote familie en met een parkeerkaart van 20 uur per maand komen wij er niet dus moet ik maar zeggen dat de familie niet meer mag komen omdat ik voor hun komst moet gaan betalen!

  het hele idee is belachelijk. en daar komt nog eens bij als iemand veel visite ontvangt is het parkeerprobleem nog steeds niet opgelost.

 2. Tommy Thijssen zegt:

  Ik ben het tevens NIET voor het betaald parkeren in de wijk Fatima. Ik sluit mij geheel aan bij het verhaal van Anja. Ik woon op het Antoon van Rijenplein en wij hebben totaal geen last van overparkeren.

  Over de parkeerregulering:
  Ik krijg dikwijls een bus mee van het bedrijf waar ik werk, deze moet ik van de verzerkering voor mijn huis zetten. Wanneer deze om de hoek wordt geplaatst (om het betaaldparkeren te ontlopen) en hij wordt opengebroken ben ik verantwoordelijk en krijgen we niets uitbetaald van de verzekering.

  Tevens vindt ik het belachelijk dat mijn bezoek moet gaan betalen om mij te bezoeken. Zij zullen dit ook belachelijk vinden en ik ga zo bezoeken verliezen.

  Ook ik zou twee vergunningen moeten hebben. Mijn vriendin moet rijden om naar haar studie te gaan en ik moet naar mijn werk. Deze afstanden zijn veel te groot om te voet of met de fiets te doen. Nu blijkt ook nog eens dat het niet zeker is dat je twee vergunningen krijgt per woning.

  Ik merk een fout op in de brief. In de 2e alinea staat dat de 2e parkeervergunning 45 euro kost, echter staat verderop (5e alinea) 42,50. Tevens staat er de fout dat het bezoekerstarief 0,50 cent is en later in de brief (tevens de 5e alinea) 0.45 cent. Wat moet ik nu geloven?

  Deze brief is nog niet eens professioneel opgesteld. En wie is de geadresseerde? Het is wel zo netjes om dat even te noteren.

  Ook ik heb last van de economische crisis en ben niet in staat deze vergunningen te betalen.

  Met vriendelijke groet,

  Tommy Thijssen
  Antoon van Rijnenplein te Tilburg

 3. hapc zegt:

  ik ben wel voor vergunning kan mijn auto niet eens kwijt in mijn eigen straat en heb wel alle soort auto,s voor de deur en op de stoep staan zowat binnen
  Interpolis en stads-werkers parkeren hem voor de deur als mede een garage die overal auto,s parkeert en klanten
  mensen uit anderen straten zetten hem hier in de straat omdat ze anders een beschadigen
  ze staan hem zelfs voor mijn deur te wassen!!!!

  ook als er eens een leeg vak is zetten ze me liever op de stoep makkelijk
  daarom ben ik voor vergunningen

 4. J.van Pelt zegt:

  Wij zijn er op tegen we gaan er niet mee akkoord een parkeervergunning we betalen toch wegenbelasting is dat niet genoeg moet en nog meer bij komen!!!!!!!
  De gemeente spekken niet over de rug van de burgers we moeten toch al zo veel bezuinigen dus voor de burgers wordt het ook niet makkelijker op
  je hebt regelmatig je eigen auto niet voor de deur’zou dat wel zijn als het betaald parkeren wordt NEE
  Betaalkaarten kopen om je visite te laten parkeren ‘t word steeds gekker
  De Burgers zijn weer de LUL
  En het bedrag per auto en dan ook nog een tweede auto geld dat ook voor een motor
  Jullie zijn een probleem niet aan het oplossen maar aan het verleggen

 5. Harry Veldhuis zegt:

  Ik ben tegen betaald parkeren in de wijk. Waarom moeten wij als burger weer de tekorten in de gemeentekas aanvullen? Bij de overname van Essent door RWE, hebben verschillende gemeentes(waaronder Tilburg) miljoenen winst uitgekeerd gekregen, waar zijn deze gebleven? Daarnaast betalen we toch ook al wegenbelasting?
  Ikzelf ervaar niet echt een parkeerprobleem, loop wel een eindje om mijn auto te parkeren, hoef hem niet pal voor mijn eigen deur hebben staan. Laten ze maar eens optreden tegen “dubbelparkeerders”(mensen die de trottoirs versperren, omdat ze hun auto daar parkeren) en tegen hun eigen ambtenaren die hier ‘s morgens vroeg hun auto in de straten zetten!
  Daarnaast, bepaalt de gemeente voor mij hoeveel bezoek ik mag hebben? Moet ik of mijn bezoek hiervoor zelfs gaan betalen?
  Phoenixpark wordt nu weer een appartementencomplex gebouwd, waar moeten die straks weer parkeren?

Leave a Reply