Niet geheel onverwacht

Zoals gewoonlijk vallen bezuinigingen aan de onderkant. Een koel berichtje van de Twern met grote gevolgen.

—————————————-

Sluiting Wijkcentrum de Kubus

De gemeente Tilburg moet bezuinigingen. Dit heeft ook gevolgen voor de Twern. Wegens die bezuinigingen is de Twern genoodzaakt maatregelen te treffen. Deze hebben onder andere tot gevolg dat per 1 oktober 2010 wijkcentrum de Kubus gesloten wordt. De Twern doet al het mogelijke om deze sluiting plaats te laten vinden met zo min mogelijk negatieve gevolgen voor gebruikers van het gebouw. Alle activiteiten die nu plaatsvinden in het wijkcentrum  gaan door tot de zomervakantie. Na de zomervakantie worden ze  ondergebracht op andere locaties. Hier draagt de Twern zorg voor. De gebruikers worden hierover zo snel mogelijk ingelicht.

—————————————

One Response to “Niet geheel onverwacht”

  1. Jack Janssens zegt:

    Dit zat er aan te komen!!
    Inderdaad de Gemeente moet bezuinigen, raar dat ze hebben gekozen voor 7 wethouders elk goed voor 100.000 euro per jaar.
    Bezuinigen komen pas echt geloofwaardig over als ze zelf het goede voorbeeld hieraan geven, maar ja de rekening ligt toch komt te liggen bij de burger!!!!

Leave a Reply