Groot onderhoud Kruisvaarderstraat en Fatimastraat

De gemeente wil de werkzaamheden in de Kruisvaarderstraat en Fatimastraat in 2011 uitvoeren. De exacte planning is nog niet bekend en is onder andere afhankelijk van andere projecten in de uw omgeving, zoals de aanleg van de zuidelijke inprikker. U ontvangt tijdig een nieuwe bewonersbrief over de exacte start van het groot onderhoud.

Tijdens het groot onderhoud wordt de bestrating van gevel tot gevel vervangen en het bestaande riool aangepast. Daarbij wordt een extra hoofdriolering aangelegd voor het afvoeren van regenwater. In het ontwerp van de Kruisvaarderstraat en Fatimastraat wordt geprobeerd om zoveel mogelijk parkeergelegenheid te realiseren.

Er is een inloopavond gepland

woensdag 16 juni

tussen 19.00 en 21.00 uur

in buurtcentrum Jeruzalem, Caspar Houbenstraat 109, Tilburg

Leave a Reply